Onze filosofie

De filosofie van de Hogeschool Parkstad is gericht op meerwaarde voor iedereen:

Allereerst meerwaarde voor de cursist: geen onnodige cursussen, cursussen die (veel) te lang duren, onderwerpen die je al beheerst of waarvoor je al opleidingen hebt gevolgd.  Alleen maar tijd besteden aan onderwerpen die echt nieuw zijn en waar je zelf echt beter van wordt! En dan ook nog zoveel mogelijk op de door jou gewenste locatie(s) en de door jou gewenste tijdstippen! Past zelfstudie meer bij jou, dan kun je daar gebruik van maken, maar heb je meer behoefte aan klassikaal les, dan kunnen we daar ook voor zorgen!

Meerwaarde voor het individu, de cursist, door een maatwerk training of opleiding in de gewenste vorm, niet meer en niet minder. Zodat je met optimale inspanningen en kosten de gewenste leerdoelen kunt realiseren. Die vergezeld kunnen gaan van internationaal erkende diploma’s en certificaten, zoals een Bachelor Degree of een Associate Degree!

Meerwaarde voor de opdrachtgever, omdat de kosten en inspanningen minimaal blijven, terwijl het resultaat optimaal is: maatwerk opleidingen gericht op een concrete vraag vanuit de organisatie of de maatschappij. Zodat de medewerker weer optimaal tot zijn/haar recht komt!

Maar ook meerwaarde voor onze medewerkers en docenten omdat ook zij een grote mate van flexibiliteit hebben bij de keuzes m.b.t. werkroosters, locaties, werktijden en inhoud van de werkzaamheden, zodat iedereen een optimaal programma kan samenstellen.

Meerwaarde voor de maatschappij door optimalisatie van kosten, inspanningen, reistijden, milieu, papiergebruik, duurzaam ondernemen. Maar ook door het optimaal faciliteren van alle partijen zodat “de aandacht voor de mens” ook een bijdrage aan een betere maatschappij levert.

Mogelijke lesuren (in onderling overleg):

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30, Zaterdag: 9.00 – 17.30, Zondag in overleg

Dus naast “een opleiding op maat verzorgen” willen we ook graag voor klanten, cursisten, opdrachtgevers, medewerkers en docenten een maatwerkomgeving creëren om zo een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Voor de beste kwaliteit van onderwijs, training & Coaching werkt Hogeschool Parkstad samen met GielZeel opleidingen, OKE4U en Gielkens Management, Consultancy & Training.