Dienstverlening (2)

Basistrainingen management: Basis opleidingen Operationeel Management, Middle Management, Hoger Management, Training Leidinggeven, conflicthantering, Timemanagement, vergadertechnieken, presenteren en rapporteren, teamwork, mediation.

Communicatietrainingen: Professionele communicatie, gespreksvaardigheden, rapportagevaardigheden, onderhandelen, personal branding, social media, werken in teams, assertiviteitstrainingen, persoonlijke ontwikkeling/presentatie.

Mediation, begeleiding van werk naar werk: Procesoptimalisatie, coaching van medewerkers en leidinggevenden, (re)integratie, outplacement, Empowerment, ontwikkeling persoonlijke vaardigheden, coachen van werk naar werk, functioneringsgesprekken en beoordelingen, competentiemanagement, kennismanagement.

Logistieke en technische opleidingen: Binnen de logistieke en technische sector kunnen wij de meest uiteenlopende opleidingen verzorgen, waarbij we meestal adviseren om gebruik te maken van de “Meester / gezel” variant: de leerling wordt op de werkvloer opgeleid om “al doende” het vak te leren!

Opleidingen en trainingen in de ZORG: Zowel zorginhoudelijke trainingen alsook trainingen op het gebied van informatiebeveiliging, kwaliteit in de zorg, omgaan met informatie, Elektronisch Patiënten Dossier, privacy, communicatie.

EVC’s: De Hogeschool Parkstad beschikt ook over zijn eigen EVC-centrum waardoor wij functiegerichte EVC’s kunnen uitvoeren. Hiermee kan een jarenlange ervaring worden omgezet in een erkend EVC (erkend rapport met betrekking tot Eerder Verworven Competenties) dat (ook) gebruikt kan worden om binnen een opleidingstraject te worden ingezet IN PLAATS VAN een opleiding/training.

Maatwerk: Testmanagement, Requirements Engineering, Informatie Analyse, het werken met kengetallen, procesoptimalisatie, organisatieadvies.

In samenwerking met OKE4U en GielZeel zijn veel standaard- en maatwerktrainingen ontwikkeld die in de praktijk al meermaals hun toegevoegde waarde hebben bewezen!

    

Heeft U interesse in een persoonlijk gesprek, neem dan vooral contact met ons op. Dan krijgt u in een prettig, deskundig en vrijblijvend gesprek de toelichting op onze unieke aanpak en wat de specifieke meerwaarde voor u is.